Serons (f.d. MBMAs medlem) – Blåljus

Efter 20 års pensionering är före detta medlemmen i gruppen MBMA (Mobbade barn med Automatvapen) tillbaka med ny musik med annorlunda stilen jämfört med hans tidigare stil i slutet av 90-talet, för er som är helt ny: Seron va den hungrigaste mc i underjorden i svensk hip-hop med helt sjuka punchlines och rappat med Leo, Organism(en) 12 & Pst/Q. Runt året 2000 har bestämt sig att lämna micken i hylla för att fokusera mer på kristendomen bl.a. .

Nu är han som sagt här igen, först gästade han några låtar på en EP av banden Pionjär, och nu släpps sin första sololåt på evigheten, så här beskrev han lite både om låten och hans comeback:

”Låten har legat inne ett tag i väntan på annat men en vecka från dessa ord det alltså dags. Blåljus. En låt för staden, orten och landet. Produktion av 36teen som stått för energin i mix och musik och varit uppmuntrande hela vägen när den här före-detta rapparen nu börjat spela in igen. Och andra personer – såsom gänget i @pionjar – har inte bara försett Guarda Roupa Records (garderob på portugisiska…ähum) med ljudkort och mick. De är en absolut anledning till att jag ens vågar stå här. Och så klart: familj, vänner, ni som följt och stöttat här! Och till sist: den där personen som på väg mellan höghus kanske kanske kommer att lyssna på en låt om blåljus, rödljus och vitt ljus. Och hitta något namn att ropa.”

Så tyckte ni om Serons nya singel och hans nya stil?