Skuldberget & Davr – Vänder blicken inåt (EP)

Fredagen den 16:e December efter framåt och tillbaka med privatlivet så är rappare Skuldberget tillbaka med ny EP där alla låtar är producerad av Davr!

Så här beskrev han om projekten: EPn handlar om hur jag börjar vakna upp och bli mer medveten om min livssituation och mitt mående och hur min bestämda strävan att ändra på min situation till det bättre började ta fart genom självstudier, meditation och en mer närvarande livsstil.

Jag var en väldigt arg människa en gång i tiden och skyllde alla mina problem på min omvärld och tyckte att den här världen var en enda stor mörk plats. Jag stred med mig själv och med min omgivning konstant och var trasig inombords.

Man kan hävda att temat på EPn är mitt spiritulla uppvaknande, man kan också hävda att det handlar om en man som börjar ta sig ur sin psykiska ohälsa. Och båda dessa ämnena går väl lite hand i hand.


Han även förklarar varför det tog längre tid att släppa den:
EPn spelades in redan 2019 men pga av olika omständigheter tog det lång tid innan den blev färdigmixad och efter det ännu längre tid innan jag väl tog klivet för att släppa ut den, men nu är den här för allmän beskådan på alla digitala plattformar.

Epn gästas av Jahuel Mangalamtitelspåret och en hemligt artist som sjunger refränger på 2 olika spår.

Vad tyckte ni själva om projekten?

Bästa låtar: Epilog/Prolog, Trasig kompass & Vänder blicken inåt