John Landenfelt (Shazaam) – Åtta, Nio, Titiyo (En pandemi melodi)

Fredag den 10:e September, 5 månader efter släppet på din sin senaste album ”Trägen Vinner” återvände Stockholmbaserade mc Shazaam igen med sin nya singel (Producerad av Rob Milo) där han levererar bars som vanligt, men den här gången kör han med sin riktiga namn, så här förklarade han varför:

”Det är något jag velat göra ett bra tag och efter 10 album som Shazaam så kände jag att det var dags ett nytt kapitel. Jag har sedan länge döpt om mina sociala medier och liknande så det känns som ett naturligt steg.

Jag har dock lagt Shazaam som gästartist på denna också så att färre ska missa, men jag kan nog ändå behöva lite extra hjälp att sprida denna för er som vill och orkar!

Det kanske dyker upp några Shazaam features framöver som redan har spelats in men mina egna grejer, förutom JOMPA kommer att vara som John Landenfelt från och med nu.


Detta är inte första gången John lagt namnet Shazaam i hyllan, sist han gjorde det va i början av andra halvan av 2016 då John körde sitt avslutningsuppträdande då han börjat satsat mer på JOMPA som är hiphopmusik för barn men sen körde återframkallat John sin Alter ego igen 3 månader senare med låten ”Påminnelse” för att han är långt i från färdigt.

Vad tyckte ni om låten? Lämnar John Landenfelt verkligen sitt Alter ego i hyllan på riktigt den här gången? Vem vet.