18 Horses & Baso – Fjällhöga / Den nya nationalsången

För första gången på länge i Svensk Hip-Hop historia, så släpps en mash-up av 2 Underground rappare!

Fredag den 22:a Oktober lanserade Värmlandsbaserade Rappare Baso en bonus låt till Tjugileum albumet där han spottar verser från en av hans kontroversiella låt ”Den nya nationalsången” (+ en helt ny skrivet vers) på Rappare/Sångare/Producenten 18 Horses mest populäraste, också en kontroversiellt låt ”Fjällhöga” men lät hästen själv köra refrängen.

Så här förklarade Baso om Dnn:
Jag började skriva på denna för flera år sedan men tog stopp. Jag fann inga ord för främlingsfientligheten som var. Så när jag väl såg att först röstades SD in i EU-valet skrev jag klart första versen, och när dom kom in i riksdagen kom snabbt andra versen till. Det fanns ingen tid kvar att förklara vad jag såg och kände längre, det var till att komma ut nu.

Vi kör verserna från DNN och refrängen från Fjällhöga och EN SPLITTER NY VERS endast för denna mashup! Så håll i tyglarna för nu rider vi ut på ett äventyr ni sent ska glömma!

För Tjugileum, Oklart när exakt den ska släppas men han har än så länge bekräftat att Bl.a. D-gone (Big Boned Bastards) & Dogge Doggelito gästar.